Produktnyheter

Nu är vi återförsäljare för Royal Steels produkter.

Vildhällen från Royal Steel

En del produkter kan man verkligen se att det ligger mycket tid, energi och omtanke bakom. Vildhällen från Royal Steel är just en sådan sak, har under en tid sett hällen i sociala medier flöden och man får ju genast en liten ”vill ha” känsla när man ser den. Att den även är svensktillverkad är ju också ett stort plus.
När de sedan ringer från Royal Steel en fredag eftermiddag och frågar om vi inte skulle vilja vara återförsäljare blir man ju riktigt glad. Så fina produkter tackar man ju inte nej till att ha i sortimentet. Vi är nu självklart stolta återförsäljare till Royal Steels produkter 🙂

Kvalitetsprodukter

Har nyss packat upp de första produkterna jag tagit hem och kikat på dem live, tyngden i stålet och hela konceptet talar verkligen för kvalitet som kommer hålla i generationer.
Detta är verkligen ett måste tillbehör för den matintresserade som vill kunna göra allt ifrån att steka på induktionshäll eller gasspis, baka pizzor, bröd eller tunnbröd i ugnen, steka kött, smasha hamburgare eller grönsaker på grillen, eller ta med den ut i naturen för att laga mat direkt över öppen eld.

Lämna ett svar