VÅR VERKSAMHET

Den lilla butiken med det stora hjärtat för grill & bbq

Conny Arvidsson Ägare Born bbq

Grill & bbq är verkligen en livsstil för mig, jag driver förutom Born bbq även grilltips.se där jag testar produkter, gör recept, tips och annat som hjälper andra att lära sig mer om ämnet grill & bbq.

Bild inifrån Born bbq & köks butik
BORN BBQ & KÖK

OM OSS

Born bbq & kök är en livsstilsbutik för allt inom grill & bbq i Orsa Dalarna. Vi säljer grillar, smokers, rökskåp, grilltillbehör, rubs, såser & även saker till köket.

Born bbq & kök´s resa började sent i säsongen 2018, då vi som första utmaning startade mitt i Sveriges första grillförbud. Säsongen blev av naturliga skäl ganska lugn och vi passade detta år på att känna av marknaden för att hitta rätt i vårt företagande. Sedan dess har vårt koncept vuxit fram tydligare och vi satsar på ett riktigt bra utbud med bra leverantörer som erbjuder kvalitet & personlig support före kvantitet och pressade marginaler.

Vi är extra noga med att testa och ha rätt kunskap om de produkter vi säljer för att kunna ge våra kunder bra support, tips & råd både online och i vår fysiska butik.

Vår fysiska bbq butik på Bornvägen 35 i Orsa är ett bra komplement till vår e-handel. Här bygger vi en gemensam mötesplats för grill, bbq & matlagningsintresserade. Här kan man få inspiration, känna, klämma på produkterna och ställa frågor inför sitt köp.
Vi berättar och visar gärna våra kunder hur de använder de de köper på bästa sätt också tipsar vi givetvis utifrån egen erfarenhet även hur man grillar det kött man köper hos oss.