Traeger Pro 575

Köp
  • 9 995,00 kr

Klarna Välj Klarna i kassan för att betala senare eller dela upp din betalning.

TRAEGERs nya Pro-serie är uppdaterade med ett antal förbättringar som t.ex. ett extra stabilt chassi, en digital konroll och en avancerad logik som ger en temperaturprecision på +/- 7ºC plus att den nu även kan kontrolleras med WiFi via WiFire-teknik samt att du kan ladda ned recept från TREAGER till appen och följa enkla steg-för-steg anvisningar.

TRAEGER är ett stort och välkänt märke i USA som nu även finns tillgänglig i Sverige. Traeger grillarna är enligt många grillfantaster kanske det bästa som hänt i barbeque-världen.
Grillarna från Traeger eldas med hardwood pellets som är en högeffektiv sammanpressad liten pellet som består av 100 % trä helt utan tillsatser. Miljövänligare grillning finns inte.
Du får med Traeger grillen full temperaturkontroll, så att du enkelt kan köra allt ifrån lågtempad rökning till barbeque på 200 grader plus.

Traeger-grillen är utrustad med en fläktanordning som sprider och fördelar värmen från de brinnande pelletsen jämnt i hela grillen.
Du behöver inte ens tänka tanken att du skulle råka bränna maten eftersom det du grillar aldrig utsätts för direktvärme.
Du reglerar temperaturen med en smart digital display & grillen tänds enkelt genom en tändknapp.

Kontakta oss gärna med dina frågor om du är sugen på att beställa en Traeger av oss. Vi hjälper dig gärna och vi är inte helt omöjliga så tjatar du lite så skickar vi kanske med en säck pellets eller två ;)

Specifikationer

· Temperatur från 75ºC – 230ºC

· 1 Probe ingår

· Pelletstank med digital-display

· 2 nivåer av med grillgaller i svart porslinemaljerat stål

· Justerbar skorsten för utflödet av rök

· Pelletstank med utrymme för 8,2 kg

Dimensioner

Pro 575 | 134,5 cm hög / 104 cm bred / 68,5 cm djup / 58 kg